Veldedighet

Mongol Rally har siden den spede begynnelsen i 2004 samlet inn over 20 millioner kroner til veldedighet, og i 2013 skal hvert lag samle inn minimum 10.000 kroner hver. Av disse skal minst 5000 kroner gå til Mongol Rallys offisielle partner Cool Earth som arbeider for å redde regnskogen. Les mer på deres nettsider her.

Når vi kommer frem blir bilen vi kjører overlevert til en organisasjon i Ulan Bator som avhengig av bil og behov enten donerer den til en trengende organisasjon i Mongolia eller auksjonerer bort bilen og donerer pengene til et lokalt veldedig formål.

Utenom pengene som går til Cool Earth skal vi også samle inn minst 5000 kroner til et selvvalgt veldedig formål, og her har vi valgt Kreftforeningen. Kreftforeningen jobber kort og godt for:

  • at færre skal få kreft
  • at flere skal overleve kreft
  • best mulig livskvalitet for kreftrammede og pårørende

Ønsker du å hjelpe har vi opprettet en innsamlingskonto

1503.33.41420

registrert på Mongol Kart, en ideell organisasjon opprettet for å samle inn penger til Cool Earth og Kreftforeningen samt kjøre en bil som skal doneres til Mongolia. Med mindre det spesifiseres noe annet antar vi at donasjoner til denne kontoen skal øremerkes Kreftforeningen.

Vi håper du vil være med og hjelpe! Som vår takk for hjelpen vil alle som donerer få en personlig bildehilsen fra oss på turen :)

Donasjoner til Cool Earth og Kreftforeningen

Cecilie Langeland Berg

Axel, Marc & Inger-Lise

Kjell-Knut Aabrek

Vigar Aabrek

Thordis Koppen

Wanda Nyberg

Katrine Kvilekval

Ingrid Wold

Trond Smestad

Laila Gundersen

Vaike Nyberg

Randi N.A. Bakke

Johanne Eriksen Rimstad

Christine Smestad

Kreftforeningen Logo